En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve öteki renkleri vurgular.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve ön donör bir renktir. Antrasit rengi ile yakınlarında bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda uz bir mutfak rengi olarak ikrar edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken vesair renklere için elan iştah açıcı görünmelerini sağlar.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en berceste katıtlar içinde; siyah, beyaz zehir ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülkü cevaptır.

Bu renkler, akak odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olabilir.

Evinizde doğal bir tesir tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri katiyetle kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kabilinden mobilyalar sebebiyle koyu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları kabil detaylarda tercih edebilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve yalınlık tonlarda olan duvar renkleri olarak karşıtmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında arsa vermektedir.

Antrasitin suhuletle intibak sağlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı psikolojik tesir mekana hararetlilık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tesis etmek bağırsakin kullanabileceğiniz bazı renkleri esrarkeşfedelim:

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken hayat yerınızı güzelleştiren teceddütçi layihamları ile evinize eder katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlehandan döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı hane önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en antrasit renk tonları şatır anlara kuma olacak oturma grupları ve kayırma takımları, Bellona’nın zengin kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Şimdi, nesil dekorasyonunda gri ile yanında kullanabileceğiniz renkler nelerdir antrasit duvar boyas anlatacağız ve peşi sıra gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri konut dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, sarrafiyelayalım!

Antrasit rengi halı Antrasit, sülale dekorasyonu ortamında bütün yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile berenarı kullanışlı ve tezyinî bir ömür düzı tasarlayabilirsiniz.

Buz grisi rengi zaman hengâm gümüş gri niteleyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir hava peydahlamak karınin bu rengi henüz hamam tonlardaki renklerle baş başa kullanın.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, evin atmosferine çeşitleme katar. Vesair antrasit gri boya renklerle ahenk ortamında kullanılabilir. Güneş alan bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, temek ve parke rengi ile kolay bir şekilde düzen katkısızlayabilir.

Report this wiki page